Volledige vrijheid in het beheer van uw website

ongekend aantal mogelijkheden

Website laten maken en goed vindbaar zijn?

 

Uw vindbaarheid is voor ons een belangrijk onderdeel

Bij MK Design hebben wij nauwe contacten met vele vooraanstaande SEO en SEA specialisten die u graag helpen om de beste van de klas te worden in de zoek resultaten op uw zoekwoorden. Een website laten maken en goed vindbaar zijn is onze missie voor u.

  • meer kwalitatieve bezoekers
  • meer terugkerende bezoekers
  • meer converterende bezoekers

Creativiteit van ongekende hoogte

De desigNerds van MK Design gaan voor u graag een stapje verder.
Creativiteit en effectiviteit staan bij ons voorop. In ons portfolio vind u hiervan verschillende voorbeelden die laten zien wat wij kunnen betekenen voor u.

BEKIJK ONS WERK

Responsive website laten maken

Een responsive website laten maken?
Één ontwerp voor op ieder apparaat

Een responsive website laten maken voor een goede prijs? Bij MK Design maken wij professionele responsive websites en responsive webshops . Het ontwerp van uw pagina past zich zelf aan op ieder apparaat, of dat het nu een mobiele telefoon, tablet of pc is. Zo hoeft gebruiker niet van links naar rechts te gaan door uw website om het juiste deel te bereiken. Dit probleem herkent u vast wel en wilt u niet op uw eigen website of webshop.

  • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Gratis integratie van Google Analytics
  • Gratis zoekwoorden onderzoek en adviesrapport
  • Geen extra kosten voor simpele techniek
Krachtig CMS Beheersysteem
Ongekende mogelijkgheden
Opslaan en klaar is kees!

Een website beheren was nog nooit zo makkelijk. Graag geven wij een demonstratie om u te overtuigen tijdens ons eerste gesprek. Een extra pagina aanmaken? Geen probleem, binnen 20 seconde heeft u deze aangemaakt en binnen enkele seconden heeft u er een plaatje aan toegevoegd. Even opslaan, publiceren en klaar is kees. Dit kan vanaf achter uw bureau op de computer of vanuit uw hangmat op uw mobiel doordat het systeem toegankelijk is op alle apparaten. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Website feitjes

website laten maken statistieken
website laten maken
Offerte aanvragen

Enkele voorbeelden van ontwerpen

Overtuigd?
Tijd voor actie en let’s meet!

Vrijblijvend onze offerte ontvangen

Bel ons, mail ons, stuur een postduif of kom langs op kantoor. Of is er nog twijfel? Stel uw vraag en wij antwoorden binnen een werkdag.

Wilt u een website laten maken en heeft u daar enkele vragen over? Wij helpen u graag met deze vragen door alles op een rijtje te zetten in een duidelijke offerte en of een kennismakingsgesprek.

Een website met CMS beheersysteem MK Design kan al binnen een paar dagen live staan! Benieuwd?